perjantai 20. helmikuuta 2015

Kutsu: Avoin Lapsiperhe-foorumi 20.4.2015 klo 14-16 Akaassa.

Varaa kalenteriisi 20.4.2015 klo 14-16. 

Kutsu 

Lapsiperhepalvelujen kehittämishanke valmistelee kaikille avointa Lapsiperhe-foorumia 
tilaisuus on lähtölaukaus Akaan lapsiperhepalvelujen yhteiselle kehittämistyölle.   

Foorumiin ovat tervetulleita akaalaiset lapset, nuoret ja heidän vanhempansa, kunnan lasten, nuorten ja perheiden palveluissa työskentelevät ja toimintaa johtavat sekä järjestöissä, seurakunnassa ja vapaa-ajan toiminnoissa toimivat. Myös lapsiperhepalveluista vastaavat päätöksentekijät lautakunnissa ja valtuustossa ovat tervetulleita.

OHJELMA

Lapsiperhe-foorumi Akaassa

Aika               ma 20.4. klo 14-16
Paikka            Toijalan yhteiskoulun auditorio, Kurisjärventie 18, 37800 Akaa

Tilaisuuden kohderyhmä

·         Tilaisuus on avoin kaikille lapsiperhepalvelujen kehittämisestä kiinnostuneille.  

·         Foorumiin ovat tervetulleita akaalaiset lapset, nuoret ja heidän vanhempansa, kunnan lasten, nuorten ja perheiden palveluissa työskentelevät ja toimintaa johtavat sekä järjestöissä, seurakunnassa ja vapaa-ajan toiminnoissa toimivat. Myös lapsiperhepalveluista vastaavat päätöksentekijät lautakunnissa ja valtuutossa ovat tervetulleita.

Foorumin tarkoitus             

·         Tilaisuus on lähtölaukaus Akaan lapsiperhepalvelujen yhteiselle kehittämistyölle.
·         Tilaisuudessa saat tietoa ajankohtaisista muutoksista lasten, nuorten ja perheiden palvelujen hallinnossa ja lainsäädännössä sekä Akaassa käynnistyneestä lapsiperhepalvelujen kehittämistyöstä.
·         Tilaisuudessa kuulet millainen on varhaisen avoimen yhteistyön toimintatapa, jonka kehitystyöstä Nurmijärvi palkittiin vuonna 2014. Kuulemme myös lasten ja nuorten hyvinvointityötä koko kunnassa ohjaavan ja kehittävän suunnitelman laadinnasta, suunnitelman sisällöstä ja sen toteuttamisesta. 
 
Ohjelma

·         Ajankohtaista Akaan lapsiperhepalveluissa sekä lainsäädännössä, päivähoidon johtaja Anneli Säteri ja perusturvajohtaja Elina Anttila
·         Onnistunut työ tekee hyvää: Akaan kaupungin lasten, nuorten ja perheiden palvelujen sekä henkilöstön työhyvinvoinnin kehittämishanke 2014-2016, esittely, hankkeen erityisasiantuntija Sirkka Rousu
·         Varhaisen avoimen yhteistyön toimintamalli koko kunnan yhteisenä toiminta- ja ajattelutapana. Lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelma yhteisenä välineenä lasten ja nuorten hyvinvointityössä ja palvelujen kehittämisessä, toimiala-asiantuntija Olli Laiho, Nurmijärvi

Olet lämpimästi tervetullut!

----------- 
Keväällä muuta 

Tätä ennen kehittämishankkeen ohjausryhmä kokoontuu 2.3.2015. 
Löydät  asialistan nettisivuiltame.  

Kehittämistyön valmistelua jatketaan 5.3.2015 työpajassa. 

Tutustumiskäyntejä teemme 24.4.2015 kaupunkeihin, jotka ovat olleet edelläkävijöitä lapsiperheiden palvelujen kehittämisessä. Tutustumiskohteet eivät ole vielä vahvistuneet. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivuilla julkaistaan asiallista keskustelua Akaan kaupungin lapsiperhepalvelujen kehittämisestä. Kommentoija esiintyy omalla nimellään.