sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Onnistunut työ tekee hyvää: Akaan lapsiperhepalvelujen kehittämishanke käynnistynyt


Akaassa on käynnistynyt kehittämistyö lapsiperheiden tukipalvelujen saatavuuden sekä näissä palveluissa työskentelevien työhyvinvoinnin parantamiseksi. 

Voit seurata kehittämishankkeen ajankohtaista etenemistä tästä blogista. 
Hankkeen nettisivut sijaitsevat Akaan kaupungin sivuilla (linkki tulossa).  

Kehittämistyön tavoitteena on, että lapsi, nuori ja perhe voi saada tukea tarpeidensa mukaan ilman viivettä ja mahdollisimman helposti. Yhteistyössä kehitetään sujuvat ja asiakkaalle selkeät palveluprosessit. Lapsiperhepalveluissa toimivien työhyvinvointiin vaikutetaan jäsentyneellä yhteistyöllä ja johtamisella.  

Kehittämiseen kutsutaan mukaan lapsia, nuoria ja vanhempia, kuntalaisia sekä lapsiperheiden kanssa toimivia kumppaneita - tervetuloa mukaan! 

Onnistunut työ tekee hyvää - Akaan hanke saa rahoitusta Työsuojelurahastolta 2014-2016. 

Lisätietoa hankkeesta Akaan kaupungin sivuilta (tulossa): sieltä löydät mm. hankkeen työpajojen ja ohjausryhmän kutsut ja muistiot sekä hanke-esittelyn materiaalit.  


Ollaan yhteydessä!

Elina Anttila, perusturvajohtaja, hankkeen ohjausryhmän puh.johtaja
puh. 040 335 4270, elina.anttila@akaa.fi

Kehittämishankkeen asiantuntijana ja tämän blogi-sivuston julkaisijana toimii HT Sirkka Rousu Pystymetsä Oy:stä, puh. 050 301 9132, sirkka@pystymetsa.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivuilla julkaistaan asiallista keskustelua Akaan kaupungin lapsiperhepalvelujen kehittämisestä. Kommentoija esiintyy omalla nimellään.