lauantai 31. tammikuuta 2015

Mahdollisuus näköalapaikkaan Akaan lapsiperheiden palvelujen kehittämisessä: tutustu hankkeeseen Akaan nettisivuilta

Kiinnostaako lapsiperhepalvelujen kehittäminen?

 

Akaan kaupungin perusturvatoimessa on käynnissä lapsiperhepalvelujen kehittämishanke. Hanketta ohjaa ohjausryhmä. Siinä on mukana edustajat päivähoidosta, koulusta ja koulun erityistyöstä, terveystoimesta, nuorisotoimesta, sosiaalityöstä, perhetyöstä ja perheneuvolasta sekä perusturvalautakunnan edustaja.
Ohjausryhmään kaivataan mukaan myös lapsiperheiden edustajaa.
Olisitko sinä kiinnostunut tulemaan mukaan? Saat näköalapaikan ja voit vaikuttaa lapsiperhepalvelujen kehittymiseen.
Tehtävästä ei makseta palkkaa, mutta matkakulut korvataan. Ohjausryhmä edistää ja ohjaa kehittämistyötä. Se kokoontuu muutaman kerran keväällä ja syksyllä.
Ohjausryhmän lisäksi tullaan kehittämistyön erilaisiin pajoihin ja tilaisuuksiin kutsumaan mukaan kuntalaisia, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään lasten, nuorten ja perheiden palveluja.  
Laita vapaamuotoinen hakemus kiinnostuksestasi tulla mukaan
Ilmoita kiinnostuksestasi tulla mukaan ohjausryhmään: laita yhteystietosi perusturvajohtajalle ja kerro siinä myös millaisessa toiminnassa olet ollut aiemmin tai nyt olet mukana.
Helpointa on lähettää tiedot sähköpostilla: elina.anttila(at)akaa.fi. Lisätietoja hankkeesta saat Elinalta puh. 040 335 4270. Lisätietoa hankkeesta löytyy Akaan nettisivuilta.
Voit ilmoittaa myös kiinnostuksestasi osallistua kehittämistyöhön: suunnittelemme kevään työpajoja ja tilaisuuksia. 
Voit seurata hankkeen toimintaa Akaan nettisivuilta, jonne pääset tästä linkistä
Onnistunut työ tekee hyvää: Akaan kaupungin lasten, nuorten ja perheiden palvelujen sekä henkilöstön työhyvinvoinnin kehittämishanke 2014-2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivuilla julkaistaan asiallista keskustelua Akaan kaupungin lapsiperhepalvelujen kehittämisestä. Kommentoija esiintyy omalla nimellään.